EMT

Theo vigastusest on tänaseks möödas 2 kuud ja 3 nädalat. Madli on teda peagi  kuu aega töösse tasapisi tagasi toonud. Alguses vaid sammu tehes, ent nüüdseks on järg juba traavini jõudnud. Seni on kõik korras ja häireteta sujunud (ptui-ptui-ptui).
Täna hommikul oli lõpuks ka see päev, kus kaasa kõik 3 hobu koplisse kokku lasi. Paar nädalat on kopliskäik toimunud vahetustega: Elton ja Mozart vabalt koplis, Theo väliboksis ja seejärel vahetus Eltoni ja Theoga.
Eltu (no kutsume teda vahel nii ja veel ka Trafkiniks, Mõmmiks jms totrate hellitusnimedega:) olevat püüdnud Theod algul taguotsast näksata, ent üsna pea asetus kõik paika ja nositi kolmekesi silopalli.

Täna oli veel ka see päev, kus kõik 3 said vaktsineeritud ja hambad raspeldatud. Praegu toibutakse sellest õudusest oma boksides. Kaasa sõnul oli Theo järjekord viimane ja ta oli üsna ärevil, ent süst mõjus kiiresti ja teravad nurgad hammastest on nüüdseks välja lihvitud...
Ja ma ajan asju, et Eltoni ost-müük ametlikult ära vormistada. Madlilt sain ka lubaduse, et proovib enne Eltoniga sõita kui mind temaga kablutama lubab:)

 Ahjaa, see video on ilmekas näide minu Mozartist, muide. Ta on üsna sarnane vigurvänt:)

Kommentaarid