Uudised

Suurim uudis on see, et Theo Tallis on nüüd 3 liiget ja nii jääbki. Kus on sinna tuleb juurde, eks see ole teada tarkus:) Tuleb vist tall ümber nimetada EMT-ks ja vastavat bränditasu hakata maksma... Kuigi, meie EMT = Elton-Mozart=Theo. Viimane tulija sai esimese tähe ja esimene tulija viimase. Vot selline "lingvistilne ohver":)

Theo on paranemas (ptui-ptui-ptui!). Nädalajagu tagasi tõmbas ta end abikaasa käest lahti ja nautis 5 minutit vabadust koos Eltoniga. Vabadus võrdus galopituuridega, mille käigus mingit longet ei tuvastatud. Aga kannatame ikkagi veebruari keskpaigani ära, kutsume tohtri kohale ja püüame ultraheliga sidet uurida. Ahjaa, kes huvi tunneb, siis Theo  diagnoos on peroneus tertius nimelise sideme rebend. Paranemise prognoos on üldiselt 85%. Aga eks näis.

Boksis istumine on läinud üsna valutult. Muidugi on kahju ja raske, ent kuidagi ta lepib. Suureks eduks on väliboksi olemasolu ja ka see, et on talv ja kogu seltskond kükitab niikuinii talvekoplis oma silopalli ümber.  Et ka teistel pole asja kusagile võpsiku vahele kapata. Nii nad kõik peadpidi koos oma probleeme ja rõõme arutavad. Päevast-päeva. Aega-ajalt käin Theod massaažiharjaga mudimas ja see on ka laias laastus kõik, mida tema heaks teha saan. Abikaasa laseb tal ka igal hommikul lumes püherdada. See on kahtlemata päeva kõrghetk:)
Lisasööta natuke siiski annan, Havensi Slobber Mash`i - see on kõige madalama energiasisaldusega, ent soolestikule hea.
Madliga pidasime plaani, et veebruari keskpaigast hakkab ta Theod pisitasa treeningusse tagasi tooma. Ta hea sõber lubas koostada treeningplaani - just sellisest vigastusest toibutamiseks.

Mozart... Imede-ime, ent mu Mossu on sel talvel paks mis paks:) Ta näeb tõeliselt terve ja efektne välja:) Loodan, et see kõik pole fatamorgaana ja jätkub. Isegi mu ema kiitis mind ja ütles, et hobused näevad nii head ja hästi söödetud välja. Muidu oli tal alati mure, et miks nad nii kiitsakad on...

Aga muidu... kuigi asjade käik on mõnevõrra teine, kui kunagi mõelnud/planeerinud olin, on mul kolmiku üle väga hea meel. Nad on omavahel harjunud ja peavad Eltonist kui karjajuhist lugu. Abikaasat ja mind hoiab mõmmik niikuinii juba ammu ja lõppude-lõpuks - ega hobustega seonduvalt polegi võimalik kõike ette planeerida!

Niisiis, aasta 2013 on EMT aasta!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Väga väga toredad uudised :)
Anonüümne ütles …
Kas Ave müüs Eltoni ära?
Anonüümne ütles …
Jah, Elton on nüüd pere liige:) Ja Sina oled kes...? Kas tunneme?
Anonüümne ütles …
Väga ei tunne, oleme korra näinud Teie pool. Käisin suvel Eltonit natuke liigutamas.(Võibolla mäletad, püüdsime teda kolmekesi koplist, tulid meile nänniämbriga appi :D ) Tore hobune on ja teised kaks on ka mõnusad suured süleloomad. Ja Blogi on hästi vahva lugeda. Facebookis olen Birgit Reiberg :D