Suur suvi

Ei juhtu just sageli, et Eestimaal juunikuus suur suvi käes. Hobustele tähendab see koplirõõmude kõrval ka igavest nuhtlust - sääsed ja parmud. See, mis päeval jääb parmudest üle, läheb öösel kaubaks sääskedele.
Tänasel laupäeva hommikul keeldusid Theo ja Mozart koplisse minemast. Seisid ühemõtteliselt varjualuses ja andsid mõista, et nüüd aitab!
Elton Baff seevastu otsustas korraks tiiru siiski ära teha, ent lõpuks seisis samuti vaid veekonteineri kõrval ja lobistas suud vees:)
Õnneks on mul pisut pakiheina ja nii on hobud päeval "meditatsioonikeskuses".- Selle nimetuse andis mu abikaasa. Jahedasse talli sisendes, kus sääski peletav küünal kergelt suitsemas ja vaikne muusika taustaks, olevat ta just sedamoodi tundnud.

Elton Baff on me tänavune suvine külaline. Väga vahva hobu! Imeilus tumekõrb traavel. Sama vana Theoga. Mõnevõrra närvis oli ta saabudes, ent leidsime väga kiiresti kontakti. Eks ikka leivatüki abil:) Nüüd laseb ta rahulikult enda kallal toimetada, päitseid panna jms. Väliboksi on ta suure augu kaevanud, kus öösel putukate eest sõba silmale lasta. Aga eks igaõhtune Mucat Block (Kesko Agrost saab, päris tõhus!) tupsutamine meeldib tallegi.
Theoga tekkisid neil alguses idenditeedi-küsimused. Peamiselt sellel pinnal, et kumb Mozarti eest hoolitseda võib. Vahepeal võtsid nad Mossu n.ö kahe vahele, vehkisid hoolega kärbseid ja musitasid teda mõlemalt poolt. Viimasel ajal on Theo ikka rohkem Mozartiga koos ja Elton hoiab omaette.
Mingid lahingud on toimunud, seda näen hambajälgedest Theo peal. Aga praegu tundub rahu majas olevat.

Eks panen varsti ka mõned pildid Kolmest Musketärist üles!:)

Kommentaarid