Minu hobune

Ei saa miskit parata. Mõtlen temale kogu aeg.
Et kuidas on õige. Et mul jätkuks mõttekainust teha nii, kuidas hobusele parem. Unustada ta silmasära ja petlik elutahe.Ja et mul inimesena on see õigus ja vastutus.

Kommentaarid

Eve Piibeleht ütles …
Usun, et ta ütleb Sulle, kui ta enam ei taha ega jaksa. Vähemalt koertega on küll nii olnud. Ära kiirusta oma mõtlemisega ette...
Kurb on sellegipoolest.
liisu ütles …
parimat otsust...
Liana ütles …
Nii kurb. Mõtetes Sinuga, kulla blogisõber! Ükskõik, mida Sa ka ei otsustaks, otsustad Sa nii, mis on just Temale parem...
Heli ütles …
Teine vet ei saanud sel nädalal P-Eestisse tulla ja seega lükkus piltide tegemine edasi. Sepp käis ja tegi Mossu kabjad korda. Praegu on ta täitsa kabe. Hommikuti saab ühe buta. Mina olen ka lootusrikas.
Teelelele ütles …
hoian pöidlad teile :)
muuseas Kädi on mul väliboksis elades nüüd esimest aastat terve talve heina söönud ja tervis täitsa korras.. eks need kopsud on tal õrnad ja vahel tuleb ka halbu päevi ette, aga ei ütleks, et eriti vahet on eelmise aastaga, kui ta ainult silo sõi..
ei teagi, kas hein on see aasta nii palju parem või külm talv mõjub hästi või miski muu..
Igaljuhul loodan, et Theo ka talve kenasti üle elab ja et te Mozartiga kõik korda saaks.. :)
Heli ütles …
Olen samuti arvamusel, et tänavune hein on parem. Eriti hea hein on Perila lähistel Sannal. Aga tal on suured rullid ja me ei saa ilma tehnikata nende kangutamisega väga hästi hakkama. Saime pakiheina ja praegu, külmaga võtsime ka paar suurt rulli kuivsilo. Kehvemad päevad on Theol siis, kui õhurõhk vaheldub hüppeliselt. Hea oleks, kui ta sageli töös oleks - siis ilmselt oleks oluliselt parem, ent kahjuks pole meil see võimalik.