Hobud ja koerad 2009

Oluline muudatus - meil on nüüd uus sõbrake Betty näol. Temaga on vaja kindlasti tegeleda, kuna tal puudub oskus, teha vahet omade ja võõraste vahel. Bonham austab kõiki meie sõpru, kes aia- või muidu pidudel käinud. Betty kipub näksama. Pereliikmeid hoiab aga tohutu andumusega.

Bonham on endiselt karjajuht - ta teeb oma tööd suure väärikuse ja missioonitundega. Temast on saanud täiesti lahutamatu sõber Mozartiga. Ei möödu päevagi, kui need kaks läbi aia infot ei vahetaks.

Theo Juurimaal käik oli kahtlemata väga hea kogemus. Loodetavasti on meil ka järgmisel aastal piisavalt võimalusi tema ratsastamiseks.

Mozarti suhtes on samuti võimalusi nagu selgus. Ma ikkagi väga loodan, et saame tema täisväärtuslikke elupäevi veelgi pikendada. Muidugi olen rahul ka 3-aastase pikendusega, mil ta meie juures viibinud. Ta on minu kallis hobu. Minu abiline nii (hobu)hirmude kui ka tööstressi maandamisel.

Ja lõpuks kõige tähtsam - mul on tohutult hea meel, et kaasa võtab ratsutamistreeninguid tõsiselt. Hoolimata kukkumistest, tagasilöökidest jne. Olen üsna kindel, et suvi 2010 on ta Theo sadulas. Mõlemad peavad selleks küll veel vaeva nägema, ent eesmärk paistab.




Kõigile lugejatele kaunist aastavahetust ja  rõõmurohket (looma)aastat!

Kommentaarid

helle ütles …
Heli(tulid kapist välja?!!!)!
Käin Su blogides väga tihti, alati ei jäta kommentaari.
Tunnen hingesugulust.
Soovin õnne ja edu nii päris kui virtuaalelus.
helle ütles …
*Kogemata vajutasin liiga vara, jäid sisse mõned apsud.
Aga mõte ei muutu.
Tervita lähedasi!
Heli ütles …
Kapist väljas noneh!:) Lihtsalt kasvasin piiga staatusest välja... Ja Metsamooriks hakata on kah liiga vara...

Armas Helle, mul on väga hea meel Su sõnade üle!
Unknown ütles …
Aitäh Sulle Heli, hea soovituste eest.

Soovin et uuel aastal oled alati nii rõõmsameelne ja tervises, et kõik sinu algatused täituksid, et oled õnnelik.

Head uut aastat !
Ingrid ütles …
Ilusat uut aastat teilegi!

Piltide vaatamine teeb kohe kadedaks, selline armas maja ja koht, kus ka loomadel mõnus elada on - milline saaks olla veel toredam kodu? :)