neti Betty

Ritsik nimetas tabavalt me uut pereliiget - NetiBetty. Netist leitud koer ta ju ongi:)
Otsustasime ta minevikule kriipsu peale tõmmata ja nimetada onomatopoeetiliselt Betty`ks. Sobib paremini ka Bonhamiga kokku. Nii et meil on nüüd Betty ja Bonham. Betty on uue nimega täiesti harjunud.

Võrdse kohtlemise sisseseadmine on läinud mõnevõrra keeruliselt. Esimesel, varjupaigast kojutuleku päeval Bettyt ja Bonhamit kokku lastes vaatasin küll, et ei mingeid probleeme - suured sõbrad. Mõne aja pärast adusin, et liigagi suured. Nojah, Betty`l oli jooksuaeg...  Ja see kõige kriitilisem veel:)

Esimesed nädalad möödusid kriisolukorras. Mõlemad koerad olid üliaktiivsed ja pidi kasutama jõudu ning mõistust, et neid lahus hoida.

Jooksuaja otsa saades lõppes ka Bonhami armulikkus. Hoolimata mu pingutustest pole Betty saanud Bonzo luba tulla temaga võrdväärsele positsioonile - s.t. aset trepi ja välisukse läheduses.

Alguses, kui Betty koha onhami lähedusse sisse seadsin, tundus kõik tips-tops olevat. Mõne päeva pärast algas aga ristiretk. Ja nüüd on nii, et Betty käib vihmavarjus kuuri all. Bonham enda naabruses olevas varjualuses teda lesida ei luba. Seda kõike üheainsa Betty pooles eksimuse tõttu - nimelt, ta läks sööma Bonhami kausist, kui arvas et Bon teda ei näe...

Valvurina on Betty üliaktiivne. Pisut on vaja kombeid ja omasid tundma õpetada. Praegu on nii, et ta kipub me tuttavaid-sõpru näksama. Ei taipa veel, kes on kes. Bonham näiteks pole eluilmas kedagi me tuttavatest näksanud.Aga teda on ka maast-madalast sotsialiseeritud.

Kaasat ja mind hakkas Betty hoidma esimesest silmapilgust. Pesime teda  - ta lasi kõigel kannatlikult juhtuda.

Omapärane, väga tore koerake on. Ülitänulik ja tahab vähemalt korra päevas pai saada.Suisa nõuab häälekalt:) Hobustega hoiab veel distantsi, ent aiaaugud ja aiast välja ronimised on ära lõpetanud. Sööb isukalt kõike, mida pakume. On kenasti kosumas. Igal juhul  -.sain hea sõbrakese endale.



Kommentaarid

ritsik ütles …
ooooooo, milline numpsik!
Minu koer nr 2 oli ka Betty, samasuguse südameidvõitva pilguga.
Eve Piibeleht ütles …
Palju õnne Bettyle ja tema uutele kasuvanematele :)