Nunnumeeter tiksub

Nunnumeetri tiksumise põhjusteks on kihvtid pildid. Üles võtnud Jaak, juuli 2009. Modellideks Kaja ja Bonham.










Ja veel... 2 kihvti hobust Kurtnas. Käisime 26.juuli õhtul Rauli sünnipäeval ja tavapäraselt sai ka tallile ring peale tehtud. Full Moon ja Thoth, vau mis hobud! Full Moon on Juula hobune aga oh, kuidas ta oskas kaenlasse ja hinge pugeda. Sama lugu Thoth`iga. Tõeliselt suursugune hobune, ent väga hella südamega. Lakkus mu käsi ja otsis taskuid läbi. Pea pandi õlale ja puha... Tohutu suur pea:) Oleks 1 lisaboks ja vabad 6000 eurot - Thoth! Niuks.

Kommentaarid

Varivalge ütles …
Tere..Tahtsin teada kuidas sa Thothi tead? :D Ja kui midagi enamat tead,siis kas saaksid mulle öelda....
Heli ütles …
Hei! Teangi vaid läbi Kurtna. Ta oli seal vahepeal ratsastuses. Tollasel omanikul olid temaga probleemid, ma täpselt ei mäleta, millised. Kurtnas sai temast igal juhul kõikide lemmik ja probleemkäitumisest sai minevik.
Minu teada läks tas Kurtnast endise omaniku tahtel Veskimetsa ja korra käisid isegi jutud, et tunnihobuseks... Seda pelgasime küll - sest Thoth pole sedatüüpi vennike. Aga siis kuulsime, et ta oli sellest saatusest pääsenud:)

Kas Sina oled Thothi uus omanik?
Varivalge ütles …
Ta läx veska jah grupi opaks..See oli nii halb..Ta oli suht elav ja itte yldse selline kes tohiks grupis käija. Aga ma ostsin ta sealt ära ja viisin minema...
Heli ütles …
Oh, kui hea meel mul on seda teada saada! Kurtnas oli samuti juttu sellest, et Thoth pole grupihobu hingega. Tal on suur süda.
Mulle see hobu väga-väga meeldib. Palju õnne teile mõlemale!
Varivalge ütles …
Ega sul või kellegil tuttaval temast juhuslikult pilte pole??