Hobuse igatsus

Olgugi, et Balmer ja Mozart on suured sõbrad ning kenasti hakkama saavad, igatsen ma Theo järgi. Ikka väike mure ka ta pärast. Treeneri sõnul saab ta kenasti hakkama, on närvilisusest üle saanud ja isegi ühe sõbra endale leidnud. Tervis korras (ptui-ptui-ptui üle vasaku õla).

Samas pidavat ta olema alla võtnud. Isegi nii palju, et sadulavöö on vaja väiksema vastu vahetada ja sadularaam kitsamaks teha. Õnneks Wintecil on see võimalus - täna saingi Kesko Agrost musta värvi raami (medium).

Pühapäeval lähme teda vaatama. Loodetavasti tunneb ikka ära:)

Krista ütles, et hetkel tegelevad nad just hobuse "sirgeks sõitmisega". Theole tehakse topeltkordet ja püütakse teda tasakaalustada. Tagumised jalad pidid kõvasti klobisema - sõidetakse vaid kalossidega, et ta enda jalgu ära ei lõhuks. Lihast ja massi turgutatakse üles paisutatud odra ja kaera seguga. Isu on tal õnneks hea:) Krista veel naeris, et kõik hobud, kel on lohud tagajalgadel - neil on lõputu isu ja sööt peaks koguaeg ees olema.

Aga valjad käivad juba ammu probleemideta peas (vahepeal oli probleeme) ja galoppi sõidetakse samuti. Niiet - küllap edeneb!

Kommentaarid

Keidi ütles …
Tublid!