Paranemas?

Hetkel Theol kõik haigusnähud möödunud. Olen loomulikult endiselt ettevaatlik.
Paraku ei teagi, mis kiiret tagasitõmbamist põhjustas:( Sain Aibolitilt ka pisut riielda - helistasin talle ja uurisin Ventipulmini mõju - ta ütles, et peaks mõjuma kiirest 1-2 päeva jooksul. Ent tulemus tuli juba esimese manustamiskorra järel.

Samal ajal jätsin toidusedelist välja kaera. Asendasin Havensi kaeravaba müsliga, mida annan 2 korda päevas, 1 liiter korraga. Lisaks veel 2-3 kg porgandeid ja Ute käest saadud homöpaatilisi terasid. Seetõttu Aibolit oligi nördinud - RAO allergiku puhul peaks "uusi asju" katsetama samm-sammult midagi ära jättes või juurde lisades. Siis saaks hõlpsamalt teada probleemi põhjustaja

Tervis on tagasi ja ülbus ka, mis väljendub ka iseloomu näitamises. Eile õhtul näiteks pandi suur pauk jalaga vastu boksi ust, samal ajal kui ma rohtu segasin müslisse - umbes nii, et mis sa seal koperdad... Ahjaa, müsli segan sooja veega pudruks, sest niimoodi on tal seda hetkel kergem süüa.

Eks 10 päeva pärast ole näha, kas asi oli vaid rohus. Kui põhjus oli kaeras, siis muidugi lihtne seda edaspidi vältida. Igatahes, igaks juhuks väldin.

Kommentaarid

Liana ütles …
Olen mõtteis Sinu ja Su loomaperega, kõik PEAB korda saama!
Heli ütles …
Hoolimata väiksest tagasilöögist eile õhtul, usun ma seda samuti. Ta ise püüab samuti ning loobumist pole temas näinud.
Liana, kuidas küll Sul läheb? Kirjuta mulle, kui aega saad.
Kersti ütles …
nii hea,et inimesed siiski hoolivad ja näevad palju vaeva,et kõik korda saaks.ja loomulikult saab ka.. :) super.
Heli ütles …
Kersti! tänan heade sõnade eest! Jätkan niikaua, kui hobul elurõõmu- ja tahet jätkub. Ma usun ka, et seda jätkub kauaks - mina vaid toetan niipalju, kui inimesena võimalik.