Theo

Ei ole kahjuks veel silmaga nähtavaid tulemusi. Eks ürtide manustamine ja nende toime võta aega. Eile, tööreisilt saabudes, nägin et hobu oli hingamisega ikka väga hädas. Õnneks on eelmisest süstist möödas 2 nädalat - seega, manustasin uue doosi. Tänaseks oli hingeldus pisut alla läinud. Sain ka alles täna teada, et ürditõmmist tuleb kaeraga soojalt sisse sööta.
"Ta tunneb end hetkel nagu oleks kurk haige", ütles Rita. Õhtul igatahes tema õpetussõnade järgi toimisin.
Ürdid sain ma Loreida Tskonia kaudu, kes mulle hobuseannustes astmateed kenasti posti teel kohale saatis. Annan Loreida soovitusel vaheldumisi Astma I ja Astma II - koosnevad erinevatest taimesegudest. Ühes on ka allergiaalandaja, kolmisruse. Lõhnavad hästi ja on kenasti suurtesse paberkottidesse pakitud. Ka tõmmise keetmise anum on oluline, see ei tohi olla roostevabast terasest, vaid emaileeritud nõu, kus saab droogi ka tõmmata lasta.
Rita arvas, et Theo veab välja. Arvan ja loodan ka. Pealegi... ilmad pidavat õige pea külmaks minema ja see peaks õhus oleva hallitusseene hävitama. Järmgisi kordasid püüan ürtide abil ennetada. Pr Tskonia sõnul on see teiste hädaliste puhul olnud üsna tulemuslik.

Püüan Theod ka õige õrnalt liigutada, just niipalju, et saaks röga lahti ja eemaldatud. Vahepeal seda teha ei julgenud, kuna tundus , et kogu energia läheb tal enda hingatamiseks niigi...

Kommentaarid