Ikka Theo

Tal on parem praegu. Kuna süstisin teda kohe, kui koju jõudsin (23.10), siis osalt on see paremus tänu süstile. Proovisin eile Theod kergelt liigutada. Ta on nõrk ja ettevaatlik ka ise, ent tegime sagedasti sammu ja traavi lasin joosta järjestikku vaid mõned ringid. Köhatama hakkas ja kuulsin, kuidas röga hingamisteedes "lurisema" hakkas. Koheselt pärast kerget trenni viisin ta talli, kus andsin soojendatud kaera koos ravitee tõmmisega. Päris kõvasti köhatas sõõrmetest sodi välja.

Tänaei hakanud erakordselt sandi ilma tõttu teda tülitama. Tekid on seljas mõlemal ja hoian neid õues nii palju kui võimalik. Ööseks siiski lasen talli, sest tormab ju... Tuttav soovitas soovitas proovida ka veel lihtsat võtet - vahetada hobuste boksid. Hingamisteede haiguste puhul võivat mõjuda ka n.ö elukohavahetus:) Homme proovin lühikese aja jooksul selle järgi.

Loodetavasti saan tal hingamisteede ärrituse sedavõrd alla selle aja jooksul, mil veel süsti toime kestab. Ürdid vist veel nii kiiresti ei mõju - tänaseks olen neid andnud 1,5 nädalat vaid.

Kommentaarid