Kas õige?

Otsustasin, et mõnda aega püüan hobusid koplist tuua nii, et jätan Mozarti jalutusköiest vabaks. Ühte hobu ohjata ja kõrval talutada on mulle turvalisem. Maaslamavana pole must ju niikuinii kasu ja oht, et nad kahekesi kusagile rukkisse põrutavad, on palju suurem. Mossu on taltsam ja kuulekam ning tall on talle väga oluline. Koplisse viimine on muidugi omaette ooper. Vahepeale jääb ristikuala ja seda Mozart ampsamata vahele jätta ei suuda. Samas pole ka kunagi koplisse minnes probleeme tekkinud. Võpatamised ja erksus on ikka talli poole minnes. Täna tegin vastupidi, võtsin Mossu lõa otsa ja Theo jätsin vabadusse. Poiss jooksis muidugi pika sammuga talli, mistõttu ka Mozart traavile läks. Õnneks sain ta vähemalt sammus hoida.

Olen hetkel täitsa sant, käe- ja küljelihased on jube hellad. Küünarnuki ja põlve peale toetada ei saa (voodisse mineku ja tulekuga probleeme. Pahkluu on täiesti olematuks paistetanud ja... nagu kiuste on mul homme ja ülehomme vaja kesklinnas kooberdada, koosolekule/kohtumisele minna. Tühistada ka ei saa, ammu äraplaneeritud asi.

Trennis oli Theo taas uusi asju proovinud - topeltkordet, nimelt. Ei olnud teist nägugi teinud, lasi ennast ohjata nii nagu treener soovis. Ise olin ooperis ja kahjuks ei näinud.



Kommentaarid