Tardhetk

i

Pühapäeva hommik... ei suuda end veel voodist välja veeretada. Niiiiii hea on olla. Vaikne on.

Eilne päev möödus suure hulga külaliste seltsis. Mees oli pikemat aega teinud eelveenmist suvepeo suhtes, kuhu kõik head sõbrad/tuttavad kokku kutsuda. Lõpuks nõustusin, ent... ilmataat mitte nii väga. Istusimegi lastega enamasti toapoolel. Õppisime fotikaga pildistamist ja tegime võlutrikke. Adina-sudina-sutka-sai... seda õppisime ka:)
Täiskasvanutele aga sobis hoovipoolne katusealune, kus grilliti ja veini limpsiti ja kust loodus oma vihmavärskusega kõiki võlus. Saunatati, juteldi ja mõteldi.
Õdusalt, kuigi pisut niiskelt tunti end. Tasapisi mähkuti pleedidesse, ent ikka võlus värske õhk ja online-vihmasabin.

Hobud said hulganisti väikeste käte poolt pakutud porgandeid ja silitusi. Theo korraldas traavi-galopi-pukitamise etenduse. Mõlemad hobud püherdasid vihmamärjas koplis, naudingust mörisedes.

Minulgi oli kuidagi turvaline ja hea olla:) Jajah, isegi minul...va inimpelguril.

Aasta rahulikum aeg eneses on kätte jõudmas. Traditsiooniliselt tähistan seda heleda või lumivalge voodipesu hankimisega. Valgete ööde ja puhaste mõtete puhul.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Õnnitlused nii Theole, Mossule kui ka sulle. Loodan, et mugisite täna kõik koos piduporgandeid. Tegelikult arvan, et teil kolmel on "lausa filluminaalselt" (vist oli selline kirjapilt) vedanud, et te niimoodi kokku saite. Üks minu eluaegseid sõpru ütleb sellistel puhkudel, et inimesed kohtavad elus seda, millele nad on sisemiselt sarnased.
Veel kord palju õnne soovib Neutron (kah ema, kes võsukese lõpureisilt eksamipunktidega sõnumeid ootab)
Heli ütles …
Tänud, Neutron:) Oli jah see sõna "filluminaalselt"... Karlssoni lood on mullegi mällu sööbinud.

Porgandeid kogunes ikka õige mitme nädala jagu. Toodi ka suisa selleaastaseid, krõmpsutan isegi meeleldi.

Ptui-ptui-ptui, ei taha ära sõnuda, aga hobud tunnevad end hetkel tõesti hästi. Mozart on sörgib mul koplis järel. Jajah, sörgib, mitte ei sammu;-)

Head aktusemeelolu sulle, Neutron ja tuult tiibadesse võsukestele! Nädalalõpp pidada päikseline tulema...