Täna, 20 aastat tagasi...

... oli meie abielu seks ajaks ametlikult registreeritud:) Pilte sellest sündmusest on säilinud vaid üks rariteetne eksemplar. Kui oma skänneri tööle saan, riputan ka siia üles. Igatahes... kleit oli valge ja kuldsete triipudega, sukad valged ja pitsilised ning poolde selga ulatuv loor, mille juuksur meisterlikult mu poisipea külge kinnitas. Kõik vajalikud riided saime septsiaalse talongi ettenäitamisel pruutpaaride poest. Kingad sugulase kaudu "leti alt". "Salamander" firma oli:)

Mäletamist mööda oli üsna sarnane ilm nagu täna, pisut jahe, ent päikseline. Ootusärevusele lisaks oli ka muud närveldamist, kui tulevane abikaasa mulle pulmaautoga ZIZ-110 (Stalini auto :P) juuksurisse järgi saabus, avastasime et meil pole sõrmuseid.... Muude asjade korraldamise tuhinas olid need meil sootuks meelest läinud. Noh... kimasime siis esimese kullapoeni ja täiskostümeerituna passisime ka sõrmuseid (õnneks oli ikka saada!).

Järgnevad minutid ja tunnid möödusid mingis kummalises fluidumis.... ega väga palju ei mäleta. Vaid seda, et suurim hirm oli see, et sõrmus kukub sõrme pannes maha ja veereb kusagile öhe. Nii aga ei juhtunud.

Pulmapidu toimus Märjamaal ja vältas mitu päeva. Mäletan, et mõningatel Modern Foxi liikmetel oli raskusi Bulgaariasse kontsertreisile suunduva rongile jõudmisega;-)

Vastse abielunaisena sain konsi ühika komandandilt veimevakaks ilusad värvilised froteerätikud ja meie esimese korrus ühine ruumike lõhnas lilledest veel nädala jagu... Olime pööraselt õnnelikud!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Õnne!
Anonüümne ütles …
Ilusat pulma-aastapäeva!Nii armas ja siiras kirjeldus, hakka või ise unistama sellisest mõnusalt ärevast pulmast:))
Anonüümne ütles …
Eelmine kommentaar siis Lianalt:)
Anonüümne ütles …
Kõige sügavam, kõige tõelisem soov on olla kellegagi koos. See on puutumatu soov kõige puhtamas olekus.

Sellisena Sind mäletan ja endas kannan, Metsapiiga. Ilma Sind eales reaalsuses näinuna.
Heli ütles …
Tänan heade sõnade eest!
Heli ütles …
Anonüümsele: loodetavasti loed järgnevat...
Nimelt, on mul Sulle midagi üle anda. Mälestuseks või nii. Tegelikult on see ese oodanud juba aasta jagu:) Palun anna märku, kuidas saaksin Sulle kuuluva edasi toimetada. Heli.