Olgu see siis tehtud!

Inspireerituna Sjgellest teen minagi selle aasta viimase sissekande. Homne päev kujuneb üksildasest õhtupoolikust hoolimata üsna kiireks.

- ärgates kallistan meest ja soovin talle head aastalõppu, sest lõuna paiku ta mandri-Eestist lahkub:(
- seejärel lähen tööle, et ühe andmeallikaga veel tegeleda (no vot on graafikujärgselt veel andmelaadimine aasta viimasel päeval:)
- lõuna paiku võtan poja sõbrad linnast peale ja siis sõidan koju, kust Mari ning poeg samuti seltskonnaga liituvad ja seejärel pakun neile küüti Juminda poolsaarele, kus neil vanaasta ärasaatmise pidu
- siis tulen tagasi oma loomakeste juurde ning katan neile õhtusöögilaua (äkki jõuan veel metsa kuuseoksi tooma?)
- väike plaan on sauna kütta ja teha üks mõnus äraolemine seal
- toa poole suundudes kuulan kindlasti oma lemmikmuusikat, läidan küünlad, limpsin pisut konjakit või veini või mullivett, eks näis... Võib-olla teen isegi süüa:)
- kindlasti unistan ja püüan salamisi "nõiduda", milline võiks tulev aasta välja kukkuda. Elamise võlu!
- mingil ajal suhtlen telefonitsi lähedastega ja eks siis lasen koerad tuppad ja suundun talli hobusid raketipaukude ja saluudivihina eest rahustama.


Kallid lugejad, soovin teile kõigile turvalist aastavahetust ning kõige paremat uuel aastal! Olete mulle oma kommentaaride ja tagasipöördumistega palju rõõmu ja tuge pakkunud!

Kommentaarid

helle ütles …
Ilusat vahetamist! Olgugi, et see kordub igal aastal, on ikka veidi eriline tunne ka.
Hobustele ja koertele ka pai ja head toitu!
Heli ütles …
Aitäh, Helle!
Muideks, mulle see juba mitmes vanaastaõhtu üksi veeta ja tead, päris omapärane on...:) Eelmisel aastal näiteks tantsisin üksinda Bizet Carmeni saatel:))
Liana ütles …
Armas Metsapiiga! Ilusat aasta vahetamist Sinulegi. Kauneid hetki ja emotsioone uueks aastaks nii Sulle kui su imelistele loomadele, kelle sina oled just sellisteks armsakesteks kasvatanud, tänu millele on nii kosutav ja hea seda kõike lugeda:)
Aitäh, et sina ja su blogi olemas olete.
Heli ütles …
Tänan, Liana!
No mis ma oskan kosta... hea meel on:)
Anonüümne ütles …
Kallis Metsapiiga, head uut aastat veelkord ja... tänud selle tõelise üllatusvideo eest!!! Need kappavad Theo ja Mozart... ja see õdus kodu ja see kamin... ja klaver ja selle mängija... ja laul... ja sinu haldjane käsi selle ilu loojana... No mis ma oskan kosta!!! Tänud veelkord ja tervitused teile kõigile! Kallistan!
Tiiu ütles …
¨¨¨¨¨¨¨¨¨**
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____

Head uut armastuse aastat!
Heli ütles …
Kallis Pingipoolik! Möödunud aasta oli ka meie taaskohtumise aasta... Olen millegipärast kindel, et sel aastal saame rohkem kui kord kokku ja see teeb mind juba ette reipaks, Sa energiapall:)
Heli ütles …
Tiiu! Tänan kauni soovi eest...mu julgemates unistustes on sama soov - näha enda ümber rohkem armastust!