Sa magad veel...

... sest pidutsesid pikalt nagu nooruses on kohane:) Ootan siin Sinu ja Mari ärkamist, et kingiga üllatada. Minule oled Sa üks suur kingitus läbi elu. Palju õnne ja julgust edasiste valikute tegemiseks! Heh, kallis oled...

Koos vanaisaga aasta tagasi

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Kallid, palju õnne ka siitpoolt- eks need lapsed meil ju kingitused ole... usun, et mäletad väga hästi seda hetke, kui see väike ime sulle 19 aastat tagasi kätele pandi... kui tulid esimesed kikud, esimesed sammud... ja nüüd juba kena noormees... ja paljukest on veel seda aega, kui algab jälle uus ring...ohhh, miks see kell seinal neid samme küll nii kiiresti tiksub...? millal jääks aega ses argikiires ometigi seda kõike nautida? Kallistused teile kõigile!
tumeblondi ütles …
Ikka emmele ka õnne, olid ju sel päeval need mõned hetked (no mis see 19 aastat siis muud ikka on:) tagasi peategelane:) Klaas shampust sinu terviseks täna!
Heli ütles …
pingipoolik ja tumeblondi,

tänud heade soovide eest! Eks te ise tea neid rõõme mitmekordselt;-)
Muideks... meenutasin just tema sünni päeva - 28.10 - esimene lumis oli sadanud ning tollase aja kombekohaselt õnnelikke isadega kohtuda ei lubatud... Võidi vaid akna alt hõigata ja lehvitada:) Minu kaasa aga oli eriti nupukas - nimelt, kirjutas ta Pelgulinna sünnitushaigla muruväljakule jalajälgedega suurelt poja nime!
Oh, kui tore tunne oli seda aknast imetleda!