Muusika külalistele

Seekordne tellimus Amazonist sai kokkupandud puhtalt hetkeemotsiooni ajendil. Nimelt oli mul üleelmisel nädalavahetusel külas sõpruskond, kelle hulgas tõsiseid metalli ja tantsumuusika sõpru. Oleng hakkas juba päeval pihta, laisklesime valge veini ja grillimise saatel õuel ja polemiseerisime päevakajalisemad sündmused loodusrüpes ära.
Õhu jahenedes siirdusime toapoolele ja hakkasime muusikavalikus sobrama. Soov oli live kontserti järgi. Kuna tuju oli üsna üleval, siis avastasimegi et pole ühtegi sellist dvd-d, mis peotujuga haakuks. Noh, et mis ei vajaks väga süvenenud kuulamist/vaatamist.
Üks külalistest, Segu, tahtis ilmtingimata Black Sabbath`it kuulata. Pika otsimise peale leidis poeg Ipod`ist ühe üldse mitte blacksabbathiliku bluesi:) Muusikaõpetajast Liivi aga seevastu soovis hoopis midagi Abbalt... ise tundsin kah kahetsust, et Abbalt polnud mul ühtegi plaati.
Täna, kodust suurpuhastust läbiviies, olengi olnud Sabbathi The Last Supper`i ja Abba seltsis. Dekadentlik elamus vürtsitatud camp`iga... Nagu suurpuhastus + laupäev!
Ühtlasi sain rikkamaks ka ühe cd võrra - Rahmaninovi/Tshaikovski klaverikontsertid, Svjatoslav Richter`i ja Berliini sümfoonikute (dirigeerib H.von Karajan) esituses, reede hilisõhtul töölt koju sõites pühkis see plaat igasuguse tülpimuse:)

Hetkel aga parim muusika hoopis avatud aknast - ööbikud, sest "....toomingate õitseaeg on käes..."