Batman-ühe peremehe koer vol 2.


Mõtlesin, et kuidas ma Batmani loo lõpu küll kirja panen ja... ei saagi seda teha, sest koguaeg meenub anuv silmapaar "ära mine ära".

Igal juhul, kaukaaslane pole see tõug, kelle närvisüsteem elaks üle peremehe vahetuse. Kaukadega ei katsetata, tagajärjed võivad olla ülimalt traagilised... Õppisin seda läbi väga valusa kogemuse. Ja kaukade kasvatajad peaksid väga hoolikalt uurima oma kutsikate uute omanike tausta... Kes tahab võtta kutsikat vaid tema armsalt karupoegliku välimuse pärast, omamata eelnevalt mingit kokkupuudet selle uhke, ent põikpäise tõu esindajatega - otsige parem uus tahtja kui kutsika saatus korda läheb... Selle koeraga tuleb tegeleda palju ja maast-madalast.

Mul on väga heameel tõdeda, et nii mõnigi kaukakutsika omanik on võtnud minuga hiljem kontakti, kas siis käitumisprobleemide pärast või lihtsalt, andmaks ülevaadet nende käekäigust.
See annab kinnitust, et vähemalt enamik neist said kindlatesse ja hoolivatesse kätesse.

Rohkem infot ja pilte sellest suurepärasest tõust:

http://www.caucasian.org/news.php


Kommentaarid

Liana ütles …
Meie peres kasvab ka üks 3-aastane põikpea. Inimesi hoiab,aga väikeste krantside vastu on suht tõre ja oskab hästi oma pahameelt näidata:)
Heli ütles …
Naljakas, meie kaukad on koguaeg väikeste koerte vastu huvi üles näidanud. Kui emasel oli jooksuaeg, siis just üks taks oli tal eriline lemmik:)
Ainsad koerad, keda nad kohe üldse ei salli on, saksa lambakoerad. Ei teagi, miks. Aga kui linnas veel elasime, siis pargis läks B.B alati kohe ise läinud tüli norima. Kuna nad ju omal ajal lambakarjade kaitseks ja huntidege võitlemiseks aretatud, siis äkki seetõttu on teine koer nende jaoks hunt?:)
Liana ütles …
Võib olla. Aga kui parasjagu armukadedust peal ei ole, siis krantsiga mängivad nad nagu ühesuurused, mul peaks selle kohta isegi üks pilt olema: väike krants murrab suure kaukaaslase maha. Ja see on ka naljakas, kuidas oma kasse ta hoiab, aga kui võõrad aeda satuvad, siis neil olgu tuli takus:)
Heli ütles …
Kahjuks on ka meie aeda sattunud kassidel kurb lõpp olnud. Kutsikaeas sai B.B linnakõutsidelt paar korda verise nina ja selles siis ka see leppimatu vaen. Tõenäoliselt võtaks ta oma pere kassi omaks - ikkagi karjaloom, aga poeg on allerrgiline ja nii meil kass puudub.