Theo Tall 2015

Postitusi on Hopsides ja Kutsides vähevõitu ja juhuslikule  siiasattujale võib jääda mulje, et äkki on Theo Talliga lõpp.
Ei, ei ole:)
2014.a oli meie väikesele kodutallile tegelikult väga õnnelik aasta. Hobustel ei olnud ühtegi vigastust ega kimbutanud haigused. Nad on omavahel karjaskeemid paika loksutanud ja hoiavad kõik kokku.
Elton Baff on endiselt pealik.

Mõningane võimuvahetus on toimunud Mozarti ja Theo vahel, mis väljendub silopalli ümber söömaajaks kohtade sissevõtmises. Tavaliselt tohtis Theo kõige viimasena alustada, ent nüüd on selleks vahetevahel Mozart. Varieeruvalt.
Mozart aga ei lase end sellest häirida ja trambib otsejoones varjualusesse, kus kindlasti mõned suutäied ilma kellegi loata manustada saab. Tegelikult hoiavad mõlemad hobud Mozartit väga ja vastupidi. Kui teised ratsamatkal, lohutab Mozartit vaid pidevalt manustatavad õunad või porgandid. Nende lõppedes on hädakisa suur.

Edukas oli läinud aasta ka meie talli inimestele. Meil on tohutult vedanud! Nii toredat seltskonda nagu praegu võib vaid hobuseunenäos soovida. Kõik on omavahel sõbrunenud ja saame kaasaga aeg-ajalt endile seetõttu "ajutist vabadust"  lubada. Väga usaldusväärsed , targad ja edasipüüdlikud noored inimesed. Õppimise ja töö kõrvalt jõuavad palju ning hoiavad kabjalised heas vormis, mitte lastes üle pea kasvada.
2014.a. augustis toimusid suisa kahed pulmad - Elton Baff sai sõidutada kahte pruuti. Theo hoidis peikadel silma peal. Olime kõik õnnelikud, et selline võimalus avanes!

Theost rääkides - temal avanes elu esimene modellisessioon. Eriliseks muutis kogu sündmuse asjaolu, et mitte fotode tarbeks ei poseeritud, vaid maalinäituse. Amfiibhobuse maalide sari osutus ootamatult edukaks ja kunstniku sõnul on järel, vaid mõni üksik šedööver.

Kurvema poole pealt oli sel aastal kindlasti Madli ja Theo vahelise tiheda koostöö lõppemine võistlustel kukkumise tõttu. Aga soojad suhted on endiselt alles. Madli meile ju nagu pereliige.Kes teab, ehk saab ühel päeval tervis sedavõrd korda, et Theoga taas kihutada. Need kaks tabasid üksteise hingesopid ära ja sobisid ideaalselt.
Theo pole aga sugugi mitte jõude - tema taltsutamise on üle võtnud Annika. Algus oli raske, ent praegu tundub, et poiss on krutskitest hoolimata tee Annika südamesse leidnud. Ja vastupidi.

Ehituste poolelt: valmisid talli varjualune ja renoveeritud sai sadularuumi hoone fassaad+katus, valatud sai väliboksi põrand.

Sellised uudised siis möödunud aastast. Loodame, et uus tuleb sama leebe ja armuline.

Varsti kirjutan ka kutside peatüki! :)

Kommentaarid