Pildid näituselt

.








Lappasin täna pilte. Kõik läheb veel hästi! Need pildid kinnitavad seda. Möödunud laupäeval käisid üle hulga aja külas doubleR:) Nad vaatasid Theod ja olid lootusrikkad, Mossu konditsiooni aga suisa ahhetasid. Et nii priske ja rõõsa-roosa:)

Oleng lõppes nelja paiku hommikul. Menüü: Boef ´a la tatar, soolaforell, tomatid bkitsejuustu balsamico ja basiilikuga, lumepallisupp. Joogid - valge viin, kinzmarauli, protvein, chardonnay. Oo õudust, kui haige ma olin järgmisel päeval.

Öösel sai igatahes mitu korda lubatud, et üsna pea taas ratsutame. Ühel jõuluüritusel see tõenäoliselt juhtubki. Harjutada oleks enne vaja, ent kust küll aega võtta?

Vaatasime doubleR-ga videod Theo trennist ja nendepoolne hinnang oli üks: "Jube hea käiguga!":) Olin uhke nagu ise oleks teinud.

Praegu Theol taas kehvem - mitte nii halb kui enne lund, ent siiski. Haigus on muutlike ilmade tõttu visa taanduma. Õnneks lubab ilma jahenemist õige pea. M. - hoia ikka veel meeles, mida palusin Sinult!

Külalised on Theo endised omanikud. Theo hingamisteedehaigus pole pärilikku laadi. Õnnetu juhuse läbi sai ta varsana külma ning elas läbi kahepoolse kopsupõletiku. Tuli välja.
Seetõttu oleme kõik lootusrikkad, et ta oma haigusest üle ja välja kasvab. Üks samasugune ime on juhtunud - poja näol:)



Mozart tundub Theoga võrreldes väikseke. Tegelikult on Mozart täiesti sire hobu:) Lihtsalt - Theo on hiiglane, viimati mõõdetult saime 176 turja kõrguseks.

Kommentaarid

Millie ütles …
Beautiful!