EMT

Suurim uudis on, et otsustasime kolme musketäri mitte lahutada ja nii on meil nüüdseks talvitumas kolm hobust: EMT ehk Elton, Mozart ja Theo. Kohaldame Eltoni jaoks väliboksi ümber - soojustame jne  Mul on väga hea meel, et kaasa nõustus afääriga:) Mis seal`s ikka -  on 2 suud, saab ka 3-ndaga hakkama.
Talveks valmistumine käib suure hooga - kõigil kolmel on päevad läbi nina maas, et rohelist sisse kahmida veel niikuis jaksaks. Õunarohke aasta on hobustele mokka mööda. Omalt poolt aitan talverasvade tekkimisele samuti kaasa - Havensi Reform müsliga. Õhtuti saavad kõik 3 mahedat pakiheina, mida Kuusalu kandist tõime.
Ka Theo talub seda niisutatul kujul hästi. Toominga tallidest on kuivsilo ostetud ja ootab ilmade jahenemist... Niikaua püüame karjamaaheina ja pakiheinaga kombineerides hakkama saada. Karjamaahein hakkab oma toiteväärtust kaotama, seda on näha. Õhtul tahetakse päris suuri koguseid kuivheina saada ja heinakõhtusid ei paista veel kuskilt.

Ilmad on viimasel ajal vihmased olnud ja seetõttu on treeningud pisut unarusse jäänud, ent pole hullu - lihaskond on nii Eltonil kui ka Theol endiselt toonuses. Mozart näeb samuti imekena ja tervisest pakatav välja!

Igaks juhuks pikemalt ei kiitle, sest elu on näidanud et kunagi ei tohi ära sõnuda ja et pill tuleb pika ilu peale;)

Kommentaarid