Oo õudust!

Lühidalt võiks Mozarti raviaja niimoodi kokku võtta.
Niipea, kui Theo õue saadetud ja Mozart üksi tallibokis jäänud, algab südantlõhestav hädakisa. Nagu oleks viimnepäev käes. Päeva peale see küll vaibub, ent  ega naljalt maitse söök, ei jook. Kuniks hetkeni, kui Theo värskeõhu vannid lõpetanud ja talli tagasi siirdunud. Siis jagatakse üksteisele šoki leevendamiseks oksi, musitatakse läbi boksivarbade ja antakse igal muul võimalikult oma jällenägemisrõõmu edasi. Ja lahusolek vältab vaid 4-5 tundi.
15-20 minutit jalutuskäiku on samuti täielik õudus, sest Theo jookseb pukitades kõrval ja püüab Mozartit lumme möllama viia. Täna kiljatasin hirmust ise kah. Umbes sama kõvasti kui Mozart tallis karjus:) Väljas oli täitsa pime ja kahe elukaga kusagil koplis sumada ei ole tore... Ainus lootus, et nad mind talitajana ikka piisavalt väärtuslikuks peavad :) Ja loodetavasti ei arvata, et olen lihtsalt üks hobune, keda võiks ju ka oma lumemängudesse tõmmata. Kordenööriga lumme püherdama heitnud Mossut oodates just selliseid mõtteid mõlgutasin.
Hea uudis on see, et jalad tunduvad oluliselt paremad olevat. Eks näis!
Jäänud on veel 5 päeva tallirežiimi.

Kommentaarid

Unknown ütles …
Ma loodan et Mozartil läheb paremaks, ja et ta saab varsti terveks :)

Kuidas sellise ilmaga hobused saavad hakkama? Eriti siis kui varsti tulevad alla -30 graadi külmad ilmad.
Kaisa ütles …
tere! Mul on täiesti offtopic küsimus, millele ma loodan, et Sina äkki vastata oskad (kuna sul on ka blogil teistsugune template kui bloggeril tavaliselt). Nimelt tahaks teada, kuidas uue kujundusega kommenteerimist avada? Olen seadete alt kõik pannud nii nagu tavaliselt aga kommenteerida ikka ei saa, äkki tead mingit teist võimalust? Blogi ise on siin: trennijutt.blogspot.com
Aitäh! Kaisa
Heli ütles …
Hei Kaisa! Proovisin - tõepoolest ei õnnestunud kommenteerida.
Kui oled oma blogisse sisseloginud (kui postitust teed, siis ju oled:), siis võta ülevalt paremast nurgast -> Dasboard-> siis vali Settings-> Comments. Comments`alt vali kõik seaded, mida vajalikuks pead kommentaaride avaldamisel ja seejärel "Save settings".
Loodetavasti õnnestub!
Heli ütles …
Hei Dmitri! Mulle tundub, et hobusetele isegi meeldib külm. Rohkem kui sademed igatahes:) Nad on täiesti rahulike nägudega -20 kraadise pakase käes. Kulmud ja vurrud lähevad härma. Muidugi, talvetekid on neil seljas, aga ikkagi... Päris tervet päeva ma neid ka õues ei hoia. Kui päike loojub, siis saadan nad ära talli.
Anonüümne ütles …
Tahaks väga loota, et Mossul nüüd natuke parem on ja et nad pärast neid hulle külmasid nüüd jälle kahekesi koos väljas käia saavad.
Uusi (loodetavasti positiivseid) uudiseid oodates ja perenaisele jaksu soovides ...

Neutron
Heli ütles …
Kulla Neutron. Suur tänu heade soovide eest! Usk parematesse päevadesse on täitsa olemas:)