Tigu, Teo, Theo...:)

Theo on endiselt Juurimaa avarustes kappamas. Ma ei kirjutanud vahepeal, sest polnud kindel. Nüüd olen.
Jah, teda sõidetakse libisevaga. Jah, tean et seda paljud taunivad. Jah, tean et ma sellest kogu värgist s... ei tea.

Aga.

Hobune on kõvasti arenenud. Ta on kosunud, musklis ja näeb välja väga häppi. Järelikult on kõik korras. Käisime teda Mariga koos vaatamas. Mari sõitis ja kommentaar oli vaid üks - suur töö on tehtud. Rääkisime ka libiseva hirmud treeneriga lahti. Tema sõnul tuleb neid ikkagi teatud hobuste peal mõistuse piires kasutada. Theo füüsis on looduse poolt antud selline, et ilma libisevata läheks lihtsalt hiiglama kaua aega - kael on pikk ja hobune ise suurt kasvu. Ja me ju keegi ei tea, millal tal tervis taas üles ütleb. Niisiis ikkagi on kiire.... ja libiseva ÕIGE kasutamine annab tulemusi. Ta õpib pisut allapoole viidud kaela abil oma selga lõdvestama. Sammus ülikenasti, traavis vahepeal unustab. Kõrvad kuulavad, hoiab kenasti kontakti.

Kordet tegi Krissu juba ilma kordenöörita - väga kenasti aktsepteeriti, kuulati inimest. Traavis on tagumised jalad tööle hakanud - astutakse esimestest jalgadest suisa üle. Pikad koivad noh.
Ta näeb imetore ja terve välja. Ptui-ptui-ptui - ei tohi ärasõnuda.

Karjaelu on samuti viimase peal - nägin ise, kuidas sõbrad trennist tulijat tervitasid. Isegi 2 mära tulid teisest koplist uudistama. Uhh, kuidas poiss selle peale rinda kummi ajas:)

Igatahes on mul väga hea meel, et ta heades kätes on!
Lähen koos kaasaga juuli lõpus toimuvale harrastajate laagrisse ka ja ilmselt jääb Theo pärast seda mõneks ajaks veelgi Juurimaale.

Kommentaarid