Kätte on jõudnud... tali!

Tänase lumise hommikupooliku veetsin tubaselt ja uurisin Ingridi blogis viidatud Firfordi talli suurepärast kodulehekülge.

Väga vahvaid videosid oli seal. Meelolukaimad olid üks varsake, kel hobusehaldja ja looduse poolt kaasa antud imepäraseda allüürid. Ja muidugi hobune nimega Zardin - väga kõrgetasemelised esitused - isegi minu diletantlik silm sai sellest aru...

Ja üks teine video siin, 1993.a video noorhobuste demonstratsioonilt. Kahjuks või õnneks on minu Theo üsna sarnase käiguga. Ka Theo hakkab teatud kiirusel maapinnalt tagasi põrkuma, esijalad sirgelt ees - justkui kappaks pilvedel:)

Ikka mõtlen, et mingi kindla eesmärgiga Theo ju oma kõige raskemast perioodist (2-aastasena) läbi tuli. Kasvõi sellepärast, et mind rõõmustada:)

Kommentaarid

Ingrid ütles …
Seal lingitud videos olev hobune on kuldmedali välja teeninud mära, ja see on juba päris kõva sõna ka Taanis. Nii et kui su Theol samasugune liikumine on, siis võid küll väga uhke olla. :D Kuigi, eks paljud neist tegelikult suudavad erutatuna päris uhket show-traavi näidata, ma ei tea, kuidas nad nende seast need kõige-kõigemad välja suudavad valida.
Heli ütles …
Hehehh:) Ilmselt aeg-luubis vaadatuna ja joonlauaga mõõtes.
Theo pole muidugi nii graatsilise ja treenitud kehaga, kui see mära, ent jah - ta traavis liikumine on ühtlane, sirutatud ja rütmiline. Justkui padjad oleks kapjade all:)