Lumi ja päike



Võtsime täna esimest korda ette jalutuskäigu metsa koos hobude ja Bonhamiga. Bonzo käitus üliviisakalt. Hoidis end meie lähedusse, ei ehmatanud/ei haukunud hobude peale. Kõik kulges probleemideta kuni jõudsime lagendikule. Hobud jäid kõrvu kikitades seisma - siis nägime meiegi - inimene koeraga. Õnneks oli tegu hästi normaalse inimesega, ei hakanud riidlema, et meie koer lahti jne. Ja õnneks oli ka ta koer emane:) Seega jäid intsidendid toimumata, sest 2 hobuse jaoks oli 2 inimest ja Bonzo ohjamisega oleks raskusi tekkinud.

Retk jätkus. Ilus ja mõnus oli! Hobud ja Bonzo püherdasid valgel lumel. Näksiti puukasve, lume alt kaabiti üksikuid rohelisi kõrsi välja. Kodukoplisse jõudes tehti väiksed jooksutuurid. Sanatooriumi värk - väike koormus kopsude puhastuseks.

Muideks, ka Mozart on hakanud köhatama - Aiboliti oli kahel korral kohale kutsunud - kops on puhas, ent hingamisteedes siiski ärritus. Kahtlustan heina ja järgmisest nädalast alates püüame kuivsilo peale tasapisi üle minna. Eks näis.
Ahjaa: 09.01.2009 - mõlemad hobud värgitud ja Mozartil "ferrari rauad" all (traavli talvekad krihvidega).






Kommentaarid

Ruudu ütles …
Nad on sul nii numpsid ja teil seal veel ka lumi maas :) Oi, kuidas tahaksin lund.
Millie ütles …
I was waiting for you to upload these great pictures. Thank you so much! Tänan väga!
How's Bonzo doing?
Heli ütles …
Ruudu: nad on tõesti numpsid ja mu silmaterad ja mu päeva päästjad. Alati:) Ükskõik, mis seisus nad pole, mõjuvad nad mulle ikkagi toniseerivalt ja ilmaelu paikapanevalt:)

Mill: Thank you! Bonzo`s fine:) - enjoying snow and horses as well. His best friend is Mozart (this white-brown one), who shares everyday portion of oats with him... my godlike zoo..:)
Millie ütles …
Hi Heli! I hope that all of you enjoy this winter time! Here it's very cold.