Blogipall

Liana viskas mulle blogipalli. Mõningatele meemidele olengi vastamata jätnud. No ei tulnud vaimu peale, mis teha...
Kel vähegi vaim peal, püüdku pall kinni ja kirjutagu vastused samadele küsimustele. Nimesid seekord nimetamata ;-)

Aga nüüd siis:

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?

Täpselt 10 aastat tagasi suvel üritasime koos perega oma tulekahjust räsitud elu taas joone peale saada. Meil õnnestus rentida talumaja linna lähedale maale. Esimene pilt oli küll trööstitu - nõgesed, klaasikillu- ja muu kola hunnikud. Esmapilgul tundus, et seal küll elada ei saa. Tõelin Ukuaru onnike. Aga siis... kõndisin elutoast köögi poole, kust päike sisse siras ja hakkasin "nägema"... siin võiks olla ümmargune laud, siin riiul jne. Ühesõnaga suvi otsa sai värvitud, tapeeditud ja käsivikatiga niitma õpitud. Poeg sõbrunes naabripoisiga. Bibi protsessis postiljoniga kuniks viimane konstaabli kutsus. Sel suvel tegin iseseisvalt esimest korda punase sõstra mahla. Ja kurke marineerisin samuti. Saime hakkama.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?


1. Üks oluline tööasi
2. Teine oluline tööasi
3. Kolmas oluline ja pikk aega/kannatust nõudev tööasi
4. Välja mõtlema, kas astun magistriõppesse või mitte
5. Puhkusele minema

3. Lemmiksnäkid?

Šokoloaadikommid. Eriti pralinee vms.

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?

Oh, hobuseid peaksin. Ikka päris mitu korda rohkem, kui mul neid hetkel... Ilmselt katsetaksin kaukaaslaste kõrval ka hurtade kasvatamisega. Vene hurdad (boržoi`d?) mulle väga meeldivad.
Minu jaoks tähendab miljonäri staatus igapäevasest töölkäimisest loobumist ja tegelemist meelepäraste asjadega:) Loodetavasti jõuan seda enne penskaripõlve ka ilma miljonilise pangaarveta teha.

5. Kohad, kus oled elanud?

Karksi-Nuia, Tallinn, sõjavälinnak Kanadas, Aruküla.






Kommentaarid