"Hetke vaid võib üks mälestus kesta..."

... just niimoodi tabasin end poolvaljusti ümisemas, liikudes Rahvusraamatukoguga külgnevat tänavat pidi töökoha parklasse. Tulin Pinginaabri sünnipäevalt ministeeriumi seltskonnaga. Pidu oli lõbus, hoolimata sellest et peale Pingipooliku ei tundnud ma ühtegi inimest.

Mälestuste tolmu sai taas üleskeritud. Meenutasin üht klassiõhtut pärast suvevaheaega, kus mu Pinginaabrist oli ühtäkki tõeline kaunitar sirgunud. Pikad jalad, kõrge büst, päevitunud... Lihtsalt ilus! Klassiõhtu toimus kodualevikust veidi väljaspool ning range kodukorraga Pinks pidi ühtäkki lahkuma - kell kukkus. Seejärel hakkas ka väga mitmel klassivennal kojuminekuga kiire:) Kõigi tüdrukute meelehärmiks ka klassi "ihalusobjektil". Ja saigi pidu ootamatult otsa.
Soojas septembriöös kodupoole jalutades tekkisidki n.ö esimesed paarid. Esimene suudlus... Kummaline, aga mäletan sellest peamiselt seda, et tahtsin et tema asemel oleks keegi teine...

"...kuid on neid, mida minna ei lasta!"

Palju õnne veelkord, Pingipoolik!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Aitäh, kallis, aitäh!!! Lugesin ja naersin laginal... oh ajad:) Ja nüüd minulgi sama lauluviis huultel... ja tõepoolest, mõne hetke valguses saavad laulusõnad sõnad osaks meie elust ja omandavad tähenduse. Oled mulle väga - väga kallis. Aitäh, et olemas oled:)