Müstika


Jõuluimed toimivad ka talli poolel... Nimelt, juba mitmel hommikul talli sisenedes avastame, et Theo on end järjekindlalt lahtiriietanud:)
Jätan öösiti siseukse lahti, et õhk liiguks ja poistel "kopsud lahti" oleks. Öökülmade tõttu olen neid tallimantlitesse pakkinud.

Mozartil püsib kaadervärk kenasti seljas, ent Theo jah - mitmel hommikul tuli ta tervitama niimoodi, et mantel oli kaelas nagu põll:) Kuidas tal see õnnestub - pole suutnud väljanuputada. Algselt kahtlustasin, et asi on tekis - Eskadroni fliis, millel kinnitused vaid saba all ja rinnaku ees. Kõhu all kinnitused puudusid. Aga ikkagi - mismoodi saab ta teki iseseisvalt sabaalusest kinnitusest eemaldada? Kusjuures kinniti on endiselt suletud... kuidagimoodi ülepea, ilmselt.

Neljapäeval seadsin sammud Peterburi mnt kauplusesse ja rääkisin probleemist. Mailis sõnas, et tegelikult pole fliisid üldse üleöö seljas hoidmiseks head: võtavad saepuru külge, juhul kui hobu pikali kavatseb visata ja ei hinga korralikult niiskust välja jne. Soovitas Buchase mitmefunktsionaalseid tekke (transpordi- higi- talli jne ). Noh, saigi siis kukrut kergendatud (olen vist tekisõltlane!), hoolimata jõulusoodustusest, ikkagi ligi 1000 krooni. Omale ostsin uue kaska ka (tagasihoidlik 450... kõik hobuse heaolu nimel!).

Buchas tekk oli ilus küll, beezi ja purpuriga, pehme ja hingav materjal. Palju kinnitusi ja krõpse. Lausa kuniglik! Noja tulemus... Theo sammus täna taas lahtiriietatult vastu :)

Aga seekord tuvastasin saladuse: ise olin lohakas ja olin rinnaesised kinntiused vaid takjatest sulgenud. Theo aga ilmselt naudib taolist striptiisi ja otsib alati võimaluse, kuidas tülikast kaaslasest vabaneda.
Võimalik et pingutan oma tekitamistega üle, nad ju siiski hobused ja peaksid ka öiseid miinuskraade päris kenasti taluma....

Kommentaarid