Ämber ja Ozzy

No ei tea ma teist nii kummalist artisti kui on seda Ozzy Osbourne... Tema show...jällegi pelgasin alul, et mul hakkab igav. Veendunud heavy-metal austajad ilmselt sööksid mu naha ja karvadega ära, kui kuuleksid mind ütlemas, et lõppkokkuvõttes on taoline keevitamine ikka liig monotoonne ja igav. Sestap on heavy bandid kõvasti panustanud nii lavalisele efektsusele (soengud, kitarrid ja kogu muu butafooria) ja showle.

Aga mitte O.O, sest tema on ise show... tema on legend.

Seda ta tõepoolest oli - ei saanud temalt pilku lahti, olenemata Zakk Wylde`i ekspressiivsest keevitamisest. Tema infantiilne hääl, mõnuga poole kuni tooni võrra "möödalaulmine" - hüpeldes sinnajuurde nagu kratt - nojah, teist sellist planeedil Maa pole...

Milline oli Ozzy Osbourne`i lavashow? - Nagu ikka, kahe ämbriga rahvale vett kaela. Ja see toimis nii fucking crazy`lt, rahvas oli pöördes, Antikristus Eestimaad külastanud. Sümpaatne Nukitsamees, kas polnud?
You`re so fucking crazy Man, Ozzy...

Kommentaarid

Ramloff ütles …
Ei armasta juba ammu rockkontsertidel käia, sest muusika on seal ebaloomulikult vali. Aga Ozzy plaate kuulan aeg-ajalt hea meelega.
Ozzy kontserdi suhtes on mind kõige enam huvitav küsimus see, et kas seal oli ka laval selline tudisev vanamees, nagu me oleme näinud Osbournide show'st või oli see Osbournides olnud imago lihtsalt teleroll. Selles reality shows igal juhul jättis Ozzy küll mulje, et on kohe-kohe otsi andmas ja mingitest rock-showdest ei saa tema puhul enam rääkida.
Heli ütles …
Ozzy oli väga heas vormis. Vaevalt, et ta kaua jaksab - pole ju mõtet. Aga see show jättis vägisi mulje, et "...kuuldused minu surmast on tugevasti liialdatud...".
No ei tea eriti ligi 60-aastast, kes jaksab pead ämbrisse kastes, kümneid anumatäisi vett möllava rahva sisse heites veel keksida hüüdes "you`re fucking crazy people, estonians" vms. Hääl vedas kah kenasti välja. Kuidagi helge kontsert oli.
Tõeline meelelahutus.
Heli ütles …
Soundi kohapealt...põrandal oli lööklaine kindlasti tugevam:) Istusin natuke kõrval - rõdul ja minu jaoks ei olnud liiga vali, kindlasti mitte nii kompaktne kui põrandal, aga enam-vähem.
Lavakujundus seisneski 16 Marshalli võimendusest kummalgi pool trummarit. Kas nad kõik ka järgi olid lülitatud - ei oska öelda. Mikrid olid küll võimenduse ees. Põhiline sound tuli ikka vist nendest suurtest PA-dest. Mõni targem ehk oskab kommenteerida.