Pidu minus eneses


On üks nendest laupäevadest, mida väga armastan... piisava ärkamisaja, kohvitass näpus uimerdamise ja looduse nautimisega. Naabruses asuvast metsast on saanud Roheline Tuba... Eile otsustasin LedR kontserdi(!) vahetada Bonhamiga metsaskäigu vastu. Valged jänesekapsad hiirekõrvus toominagate ja kaskede vahel, linnud suurte kuuskede otsas viimaseid päiksekiiri püüdmas, saatjaks kõrvlukustav sädin, minu Suure Kiviga aas täis nurmenukkusid....mnjah, pole just palju elus selliseid hetki ja aega (tahtmist) nautimiseks.

Andsin uue hoo oma ürdipeenrale - külvasin tüümiani, basiilikut, aed liivateed, tilli... Herneid kah.
Hobud tunduvad samuti uue kopliga harjunud olevat... vahepeale võetakse jooksutuurid üles, püherdatakse, Theo näitab noorusuljust end aeg-ajalt küünlasse visates.
Havensi müslit hakkasin hobudele lisatoiduna manustama. Mozart nosis seda erilise mõnuga, selekteerides kaera vahelt müslisegu tükke.

Beckisagod sai Soome progemetal kontserdile lähetatud (Pain of Salvation). Ta on aastaid olnud bändi suur fänn. Paraku tuuritavad nad harva, seda suurem rõõm neljal jüngril POS-i nii lähedal esinemas näha. Ei tea üldse, kuidas nad Eurovisioni kammitsais olevas Helsinkis hakkama saavad. Aga küll saavad.


Kommentaarid

Regly ütles …
Hei! LÕPUKS oled oma blogi ka nähtavaks teinud. Nüüdsest olete meie sõbrad.
Muide, kui te metsas käisite, siis ikka jänesekapsa õisi proovisite? Mina, kui maalaps sõin neid alles tänavu - mõnusad olid!
Heli ütles …
Hei regly!
Blogi oli vahepeal kinni ühe väikese tehnilise apsaka tõttu. Jänesekapsa maitsmisest ei suuda kunagi hoiduda. Lapsepõlvemaitse:)