Galopp, galopp...

Eile õhtul oli siis mõlematel poistel metsik jooksutuju. Kiirused, mis üles võeti olid kohati suisa hirmutavad - ei olnudki sellist vaatepilti nende puhul veel näinud... Aga muidugi ega me tea, millega nad päevad läbi oma aega sisustavad. Igaljuhul olid nad lõpetades üleni higised, siis muidugi püherdati end veel liiva sees korralikult läbi ja nii nad end mulle öiseks tallilaskmiseks üle andsid:)

Mozarti prei puhul hõiskasin liiga vara... kohati tundub et olukord hullemaks läinud - korpasid on juurde tulnud. Lugesin foorumitest beebi pepusalvi kohta ja eile tõingi Natusan tsinksalvi. Hoian seda nüüd 24 h peal ja eks siis näis. Samas pelgan, et ehk ei tohi siiski kinni siduda jalga - ei saa õhku. Aga kuna nii tolmune on, siis arvan siiski et vajalik, et mustust sisse ei läheks.

Theo hirmutas mind paari köhatusega, pelgasin juba et puuslak - andsin igaks juhuks meega küüslauku ja tuulutasin talli, niisutasin heinu jne. Tegu oli vist siiski ajutise nähtusega, sest peale eilset galopeerimist oleks pidanud ta köhima nagu "vana hobune":) Seda aga ei juhtunud.

Saime ka ümberkaudse maaomanikuga kokkuleppele ja tuleval nädalavahetusel ehk saame juba uue kopli püsti. Siis peaks hobudel lõbu lailat olema - vähemalt 2 ha on neil ringikappamiseks, samuti väike metsatukk, kuhu parmude eest varju pugeda. Suvel tahakski harjutada neid ka koplis ööbima - kopsudele kasulik ja ehk saavad ka pisut julgemaks.

Täna pean kindlasti uuesti kontakti võtma värkijaga, sest kabjad neil tõesti korrast ära - alles talvekrihvid esimestel kapjadel. Theol on armuvalu ja pidevalt üritab Mozartile selga ronida, äestades oma kapjadega...

Kommentaarid